PMK Camp 2023

Porsgrunn Misjonskirke inviterer også i år til PMK Camp! Vi håper du har lyst å starte høsten sammen med oss på Vegårtun leirsted. Dette er et av årets høydepunkter og du vil ikke gå glipp av dette! 

SISTE NYTT! (27.6.23)
Det er en stor glede å fortelle at vi er så heldig å få med oss Kari Garthus! Hun skal være med alle barna denne helgen. Kari jobber til daglig som barne-og familiearbeider i Guds Menighet på Vegårshei og er en dyktig formidler. Bare å glede seg!

Kari Garthus

18.-20.august blir en fantastisk helg i naturskjønne omgivelser på Vegårtun leirsted. Her blir det volleyball, fotball, oppbyggelige samlinger, god mat og mye latter er noen av tingene vi ønsker å fylle dagene med.

Vegårtun leirsted ligger ca. en mil nord for Vegårshei sentrum. Dette er et stort og flott leirsted der det er plass til alle som vil være med på tur! Vil du ha mer info om leirstedet gå inn på www.vegartun.no

Vi håper du allerede nå setter av helgen. Vårt ønske er at denne helgen skal bidra til at folk blir bedre kjent med hverandre, og kanskje blir du også kjent med noen nye. Vi ønsker også at helgen skal bidra til at både små og store blir bedre kjent med Jesus og Hans Ord.

PÅMELDINGER ÅPNER 10.MAI PÅ DENNE SIDEN!
Nytt av året: De som melder seg på tidlig vil bli proioritert for rom m/bad.
Som vanlig gjør vi alt vi kan for at alle skal få rom med bad, men om vi blir enda flere enn i fjor så må muligens noen bo på bo på rom u/bad.

Har du spørsmål om påmelding eller andre ting så tar gjerne kontakt med Tore (90 15 72 40)
Og for mer info, samt priser, se årets brosjyre her.

Påmeldingen er nå steng. Ta kontakt med Tore (90157240) å hør om det fortsatt er mulig å bli med.



Tore Mersland